Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΑθλητικάH Πρόεδρος της θα εγκαινιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην...

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρόεδρος της ΔΟΑ προσκάλεσε την κυρία Σακελλαροπούλου να εγκαινιάσει 17 Οκτωβρίου 2021, μαζί με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής , Τόμας Μπαχ, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, ανακαίνιση που γίνεται με ενίσχυση της ΔΟΕ.

O κ. Κούβελος αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της ΔΟΑ, που στη διάρκεια έξι δεκαετιών έχει οργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις για περισσότερους από 100.000 σπουδαστές, καθηγητές, και φίλους του Ολυμπισμού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Κούβελο, επισημαίνοντας τη σημασία της ΔΟΑ για τη διάδοση Ολυμπιακών Αξιών και την ανάπτυξη της Ολυμπιακής .

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας να εγκαινιάσει μαζί με τον πρόεδρο Μπαχ τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ. Η απόφασή της ύψιστη τιμή για τη Διεθνή Ολυμπιακή και το Ολυμπιακό κίνημα», δήλωσε ο κ. Κούβελος.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -