Πέμπτη, 4 Μαρτίου,2021ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΣυνεχίζονται οι εργασίες στον προαύλιο χώρο των παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην Πεύκη

Συνεχίζονται οι εργασίες στον προαύλιο χώρο των παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην Πεύκη

Συνεχίζονται οι εργασίες του προαυλίου χώρου στο οικόπεδο της οδό Ελευθερίου Βενιζέλου Πεύκη, όπου έχουν τοποθετηθεί τέσσερις αίθουσες διδασκαλίες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της προσωρινής στέγασης της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. οικόπεδο αποτελεί συνιδιοκτησία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, ενώ οι τρεις αίθουσες έχουν χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και η μία από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:«Συνεχίζονται οι εργασίες προκειμένου να διαμορφωθεί ένας όμορφος και λειτουργικός προαύλιος χώρος για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των παραρτημάτων των Νηπιαγωγείων. Προχωρήσαμε επίσης σε ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή δρόμου ήπιας κυκλοφορίας με κυβόλιθους, ειδική ράμπα διαδρόμου, κρασπέδωνκαι πεζοδρομίων για ασφαλή διάβαση των μικρών μας μαθητών. Υπενθυμίζω ότι ο Δήμος δεν έχει κατασκευής σχολικών συγκροτημάτων, παρά ταύτα έχουμε θέσει σε το θέμα και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προχωράμε, προκειμένου να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ