Κυριακή, 7 Μαρτίου,2021ΑρχικήΕπιστήμη και τεχνολογία συνεργασία της με την Coogle εξετάζει η Honor - Πρόσβαση στο...

Τη συνεργασία της με την Coogle εξετάζει η Honor – Πρόσβαση στο λογισμικό Android και το Google Play Store και νέα προϊόντα

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Google εξετάζει η Honor, ανεξαρτητοποιήθηκε από την μέχρι πρόσφατα μητρική της εταιρία , η οποία προχώρησε στην πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην θυγατρική της.

Η συνεργασία με την Google, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της Honor, θα έχει ως την πρόσβαση κατόχων των κινητών τηλεφώνων της Honor σε υπηρεσίες, όπως το λογισμικό Android και το Google Play Store, που είχαν διακοπεί λόγω του εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και Αμερικής, ο οποίος είχε οδηγήσει στη διακοπή της συνεργασίας αμερικανικών τεχνολογικών εταιριών με την Huawei.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις όχι μόνο για νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας που θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα, αλλά και για το μέλλον του brand ως αυτόνομη πλέον δύναμη στην αγορά smartphone και λοιπών τεχνολογικών προϊόντων. Η Honor έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με εταιρείες, μεταξύ άλλων και για επεξεργαστές κινητά της τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ