Κυριακή, 7 Μαρτίου,2021ΑρχικήΤοπικά νέα Αμπατζόγλου: «Το 2021 ενισχύουμε τους πολιτιστικούς και αθλητικούς δεσμούς με τους...

Θ. Αμπατζόγλου: «Το 2021 ενισχύουμε τους πολιτιστικούς και αθλητικούς δεσμούς με τους Μαρουσιώτες » – Δήμος Αμαρουσίου


Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα

Θ. Αμπατζόγλου: «Το 2021 ενισχύουμε τους πολιτιστικούς αθλητικούς δεσμούς με τους Μαρουσιώτες»

Οδηγίες από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου έλαβε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας αφορά το δράσεων και ενεργειών τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα που θα πρέπει λάβουν στο Μαρούσι το 2021.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην ανάγκη να επικοινωνηθούν και να «μετασχηματιστούν» – λόγω της πανδημίας – όσο το δυνατόν περισσότερο τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα του Δήμου. Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για το πλαίσιο λειτουργίας των προγραμμάτων με φυσική παρουσία, όταν αυτό επιτραπεί, όπως και των μεγαλύτερων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση.

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Το 2020, παρά αντιξοότητες, ο Δήμος μας ανταποκρίθηκε με μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στην ανάγκη για διοργάνωση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων όπως του Φεστιβάλ, με τη μέγιστη ασφάλεια. Το ίδιο θα πράξουμε και το 2021 ενισχύοντας περαιτέρω τις δομές μας σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, του διαδικτύου θα διευρύνουμε το καλλιτεχνικό και αθλητικό καλεντάρι, έτσι ώστε κάθε Μαρουσιώτης να μπορεί να απασχοληθεί δημιουργικά και κατά περίοδο του αυτοπεριορισμού να μην στερηθεί τις τόσο επιτυχημένες δράσεις της ΚΕΔΑ όπως και τις αντίστοιχες της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ