Απάντηση από τους … δήθεν σε κάποιους ….

Μας τιμά ιδιαίτερα που ο Κος Νικολαράκος παρακολουθεί τις δημοσιεύσεις μας και ανταποκρίνεται άμεσα “δίνοντας” απαντήσεις μέσω χαρακτηρισμών. Εμείς θα θέλαμε να τοποθετηθούμε μιας και πιστεύουμε ότι η απάντηση του είναι προσβλητική και δεν αρμόζει σε κάποιον ο οποίος διεκδικεί την προτίμηση του κόσμου.

Η δημοσίευσή μας έλεγε:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένουμε την ανακοίνωση του deal μεταξύ των συνδυασμών του Γιάννη Νικολαράκου και του Νώντα Γαρδέλη

Το ότι υπήρχαν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν κάνει ένα μέσο να είναι δήθεν μέσο ενημέρωσης ? Σίγουρα όταν προϋπήρχαμε πριν σχεδόν 10 χρόνια με άλλη ιστοσελίδα εσείς να είχατε άλλες ασχολίες και φυσικά να μην σκεφτόσαστε να εκτεθείτε στην κρίση του κόσμου, εμείς όμως όταν έχουμε κάποιες πληροφορίες τις δημοσιεύουμε και δεν φοβόμαστε την κριτική αλλά μας ενοχλεί το να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι χωρίς καν να γνωρίζει το μέσο μας και την ιστορία του.

Οσον την αναφορά που κάνετε σε δημοσκοπήσεις θα θελετε να μας στείλετε να δημοσιευσουμε κάποια απο αυτές ή να μας πείτε κάποια δημοσιευμένη ? η μήπως είναι απο αυτές που κάναμε αναφορά πρίν λίγες ωρές με επιλεκτική λίστα υποψηφίων ?

Τελος να ευχαριστήσουμε και τον κύκλο των συνεργατών σας που κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *