«Φαρμάκι» Αμπατζόγλου για τη συνάντηση Καραμέρου με Πατούλη

Διαβάζουμε στο voreini.gr

Η ανακοίνωση Αμπατζόγλου:

Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν και κρίνουν τους πάντες

Με καθυστέρηση 4,5 ετών, ο αντι-περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου κος Καραμέρος, «θυμήθηκε» να συναντηθεί «θεσμικά» στο Δημαρχείο, με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Μετά από 4,5 έτη ως στέλεχος της κυβέρνησης Τσίπρα, ως διορισμένος αντι-περειφερειάρχης , με σχεδόν μηδενική προσφορά στην πόλη, έρχεται με το μανδύα του δήθεν ανεξάρτητου να δώσει στο Μαρούσι όλα όσα δεν έδωσε, όσα δεν χρηματοδότησε, όσα δεν προώθησε…
Η αλήθεια είναι πως ο κ. Καραμέρος είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι.

Αν ο κ. Καραμέρος κι όσοι παίζουν παιχνίδια μαζί του, περνάνε τους πολίτες του Αμαρουσίου για «λωτοφάγους», είναι γελασμένοι.

Οι πολίτες απαιτούν σεβασμό, ειλικρίνεια, καθαρές προτάσεις. Οι πολίτες γνωρίζουν, αξιολογούν και κρίνουν τους πάντες όχι με βάση τα λόγια αλλά τις πράξεις… Αυτό απαιτεί η Δημοκρατία και το συμφέρον της πόλης.

Η δήλωση Πατούλη μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Καραμέρο:

Γ. Πατούλης: «Ενημερώσαμε σήμερα τον υποψήφιο του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι για το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στη διάρκεια της 12ετούς θητείας μας, αλλά και για μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί και έχουν ώριμες μελέτες. Ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται γερά στα πόδια του με υγιή οικονομικά και ανθρώπινο δυναμικό με σταθερή και μόνιμη εργασία. Αφήνουμε θετική κληρονομιά στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου και ισχυρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ώστε οι πολίτες να μπορούν με αισιοδοξία να ατενίζουν το μέλλον. Σε όποια θέση κι αν βρεθώ θα είμαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κάνουμε το Μαρούσι ακόμη πιο δυνατό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *