Επίθεση Θεόδωρου Αμπατζόγλου στον Παναγιώτη Βραχνό, με το βλέμμα στραμμένο στην ανοδική τάση του δεύτερου

Διαβαζουμε στο inmaroussi.gr

Νέα επίθεση στον Παναγιώτη Βραχνό εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, κος. Αμπατζόγλου από την Τοπική της Νέας Δημοκρατίας στο Μαρούσι. Ο κος. Αμπατζόγλου, σε μια μαζική εκδήλωση της τοπικής της ΝΔ του Αμαρουσίου και συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κο. Πατούλη μίλησε για «δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους που κρύβουν την ιδεολογική τους ταυτότητα και φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου συνδυασμού».  

Σύμφωνα με αρκετούς, πρόκειται για ένα νέο «καρφί» για τον έτερο υποψήφιο από τον συνδυασμό του κου. Πατούλη , κο. Παναγιώτη Βραχνό. Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που «τρέχουν» για τον δήμο Αμαρουσίου, ο κος. Βραχνός έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στον Β’ γύρο, των εκλογών του Μάϊου καθώς η διαφορά του από τον κο. Αμπατζόγλου βρίσκεται στο όριο του στατιστικού λάθους, μόλις 1%.

Επιπλέον,  ο επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Καθαρή Γραμμή», κατηγορείται από πολλούς πως φορά τον μανδύα του ανεξάρτητου υποψήφιου, την στιγμή που στην παράταξή του έχουν ανακοινωθεί στελέχη τόσο που ανήκαν στην στενή ομάδα του Γιώργου Πατούλη , όσο και Νεοδημοκράτες.

Άλλωστε και η πορεία του ίδιου είναι άμεσα ταυτισμένη με τη Νέα Δημοκρατία. Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κου. Αμπατζόγλου, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στο Μαρούσι:

«Το 2019 είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πατρίδα μας. Πρόκειται να έχουμε Εθνικές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Η ευχή όλων όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ είναι να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Θέλω να υποσχεθώ εκ μέρους όλων των μελών του συνδυασμού ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ των Δημοτών.

Γιατί το δικό μας κριτήριο είναι το συμφέρον της πόλης και οι ανάγκες των πολιτών. Πιστεύουμε ότι κύριος αντίπαλος δεν είναι τα πολλά ψηφοδέλτια αλλά τα προβλήματα της πόλης μας. Στις εκλογές, κανένας δεν δικαιούται να μασκαρεύεται και να εμφανίζεται  ως δήθεν  ανεξάρτητος και να κρύβει την ιδεολογική και πολιτική του ταυτότητα. Εγώ δεν κρύβομαι αλλά συγχρόνως δηλώνω έτοιμος να συγκρουστώ με όποιον αντιστρατεύεται τα μεγάλα ζητήματα του Αμαρουσίου

Για μας πάνω από όλα αυτά είναι το Μαρούσι. Για μας πρωταγωνιστής είναι ο πολίτης. Αφιερώνω το κομμάτι της πίτας, σε όλους τους Δημότες του Αμαρουσίου που θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *