Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης...

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης και το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας Αμαρουσίου»



Θ. Αμπατζόγλου: Η διαβούλευση με τους Συλλόγους και τα σωματεία της πόλης μας είναι μία διαρκής διαδικασία

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Νίκο Αρβανιτάκη και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης και με το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας Αμαρουσίου»,  παρουσία του Προέδρου ΟΚΟΙΠΑΔΑ και δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κόνιαρη, του δημοτικού συμβούλου Κων/νου Αντωνόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή της Αγίας Φιλοθέης όπως οι κτιριακές εγκαταστάσεις του 8ου Γυμνασίου και του 9ου Λυκείου, η επανέγκριση Ρυμοτομικού Σχεδίου περιοχής «Κτήμα Δηλαβέρη», η ανάγκη για νέα κυκλοφοριακή μελέτη,  δημοτική συγκοινωνία, θέματα διαχείρισης δημόσιων ακινήτων και ειδικά ζητήματα καλής λειτουργίας του αθλητικού σωματείου «Οδυσσέας Αμαρουσίου».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης συζητήσαμε θέματα της περιοχής. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν νέα συνάντηση εργασίας η οποία και καθορίστηκε με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, δεδομένου ότι είναι απαραίτητη η επικαιροποίησή τους, ιδιαιτέρως όσο αφορά ρυμοτομικά και κυκλοφοριακά ζητήματα. Με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου αναφερθήκαμε σε θέματα υποδομών και οργάνωσης. Οι συναντήσεις με τους Συλλόγους και τα Σωματεία του Αμαρουσίου είναι ουσιαστικές. Συνεχίζουμε τη διαβούλευση για την αποτελεσματικότερη διευθέτηση των προβλημάτων της πόλης μας».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης η Αντιπρόεδρος κ. Βερνάρδου Μαρία, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Στόκας, το μέλος του Δ.Σ κ. Ιωάννης Μανιός καθώς καιτα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Ελπίδα Μυρίδακη – Αντωνοπούλου και ο κ. Άκης Παλιμετακης. Το αθλητικό σωματείο Οδυσσέας Αμαρουσίου εκπροσώπησε  η Πρόεδρος κ. Κάτια Ηλιοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Θωμάς Μπιλορόγλου. ​

dav
dav


- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -