Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΝευρικότητα στην παράταξη Αμπατζόγλου Σοβαρό επεισόδιο στην πίτα των Εργατικών Κατοικιών

Νευρικότητα στην παράταξη Αμπατζόγλου Σοβαρό επεισόδιο στην πίτα των Εργατικών Κατοικιών



Διαβάσαμε στο inmaroussi.gr

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Νέα Εποχή-Ανθρώπινη Πόλη (είναι και νυν δημοτικός συμβουλος και έχει έφεση στις βόλτες και τις άσχετες φωτογραφίες) και της νεοεκλεγείσας προέδρου του συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου, σημάδεψε την χοροεσπερίδα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα κατα την προσφώνηση των παρισταμένων αιρετών και υποψηφίων η πρόεδρος εκ παραδρομής δεν τον ανέφερε και εκείνος την αποκάλεσε με ακατανόματη φράση.

Στο ακριβώς διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν ο νταής δημοτικός σύμβουλος άκουσαν την βρισιά και δικαιολογημένα ζήτησαν τον λόγο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο που δεν πήρε διαστάσεις λόγω της παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων.

Νωρίτερα κατά την έναρξη της εκδήλωσης, άλλος δημοτικός σύμβουλος, ιατρός, και πάλι υποψήφιος του κ. Αμπατζόγλου και πολλάκις εκλεγμένος στο δημοτικό συμβούλιο δημιούργησε θέμα για το τραπέζι που θα καταλάμβανε ο συνδυασμός που «ήθελε να είναι το κεντρικότερο» πράγμα που επέτυχε αλλά δημιούργησε κάκιστες εντυπώσεις.

Κατά τα άλλα η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία με πολύ νεαρόκοσμο με κορυφαία στιγμή ένα τραγούδι που αφιέρωσε ο τραγουδιστής του κέντρου στον χειρουργό και υποψήφιο Δήμαρχο Πάνο Βραχνό που χαμογέλαγε όλο το βράδυ με αυτοπεποίθηση ανάμεσα σε κεφάτα πρόσωπα

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -