Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΜια μονάδα πίσω από Αμπατζόγλου ο Βραχνός

Μια μονάδα πίσω από Αμπατζόγλου ο Βραχνός



Διαβάζουμε απο το inmaroussi.gr

Πρόσφατη δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στο Μαρούσι δείχνει ότι το παιχνίδι για τον πρώτο αλλά κυρίως για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
έχει ανάψει και σιγά σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αν και έχουμε ακόμη πολλές εβδομάδες μπροστά μας για τη 26η Μαΐου.
Η τελευταία χρονικά δημοσκόπηση για το Μαρούσι έγινε από αδειοδοτημένη γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων με εντολέα όχι υποψήφιο Δήμαρχο αλλά τον νυν, ο οποίος θέλει να μετρήσει τι αφήνει πίσω του.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του inmaroussi πέρα από την πρώτη θέση που η ψαλίδα ανοίγει διαρκώς υπερ της υποψηφιότητας Καραμέρου η μάχη για το εισιτήριο στον δεύτερο γύρο δίνεται μεταξύ Θεόδωρου Αμπατζόγλου και Παναγιώτη Βραχνού με τον δεύτερο να έχει μειώσει στο απόλυτο ελάχιστο της μίας μονάδος την διαφορά από τον έχοντα το κομματικό χρίσμα της ΝΔ με το ποσοστό των αναποφάσιστων να παραμένει μεγάλο για όλους.
Έπαιξε ρόλο η μεγαλειώδης συγκέντρωση στο ΔΙΑΝΑ την προπερασμένη εβδομάδα αλλά και το δεξιό προφίλ του επιτυχημένου χειρουργού.
Σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης μάλιστα η τάση ευνοεί τον Βραχνό και σε πιθανή είσοδό του στον β γύρο έναντι του Καραμέρου που ετοιμάζει πάντως και αυτός συγκέντρωση την ερχόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις στα Κανατάδικα.
Επίσης τα στοιχεία δείχνουν ότι την τελευταία του λέξη δεν έχει πει ακόμα και ο Γιάννης Νικολαράκος που είναι πολυ δημοφιλής μεταξύ των νεοδημοκρατών και αυτό φαίνεται σε κάθε κοπή πίτας.
Είδωμεν

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -