Τετάρτη, 24 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 «Άρωμα ΣΥΡΙΖΑ» στην παράταξη Καραμέρου

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 «Άρωμα ΣΥΡΙΖΑ» στην παράταξη Καραμέρου



Διαβάζουμε στο marousi24.gr

Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου,

Σας έλειψα; Ελπίζω ναι.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τη συμμαχία του Γιώργου Καραμέρου και της παράταξης «Όλοι μαζί για το Μαρούσι».

Τι ενώνει ιδεολογικά τα 29 στελέχη που έφυγαν από τον Μαγιάκη, δημιούργησαν την παράταξη «Όλοι μαζί για το Μαρούσι» και εν τέλη ενώθηκαν εκλογικά με το Γιώργο Καραμέρο;

Ποια η σχέση με το κυβερνών κόμμα;

Ποιον στηρίζει τελικά το ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι;

Πάμε φιλενάδες μου και φίλοι μου να τα δούμε με τη σειρά:

1) Η δημοτική κίνηση «Όλοι μαζί για το Μαρούσι» δημιουργήθηκε μετά την ανεξαρτητοποίηση 29 στελεχών της παράταξης Μαγιάκη και ένας από τους βασικούς λόγους ήταν η ρήξη του επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα, ανατροπή και έργο για το Μαρούσι», Λευτέρη Μαγιάκη με το ΣΥΡΙΖΑ.

2) Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, η κίνηση των 29, πήρε σάρκα και οστά και ονομάστηκε δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί για το Μαρούσι». Η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε η νέα δημοτική παράταξη και εξέλεξε 9μελή Συντονιστική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν οι:

  • Γιαννέλας Γιάννης
  • Ζαφειροπούλου Χριστίνα
  • Καλογεράκη Εύη
  • Κιούση Σμαρώ
  • Κούκουζας Πέτρος
  • Μπούρας Βασίλης
  • Νιχωρίτη Έφη
  • Πανταζής Κώστας
  • Τζιβελόπουλος Γιώργος
  • Πουλοπούλου Βούλα (αναπληρωματικό μέλος)

3) Πριν λίγες ημέρες η πολιτική κίνηση «Όλοι μαζί για το Μαρούσι» με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποίησε στους μαρουσιώτες την απόφασή της να συνταχθεί με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε σχετική γενική συνέλευση που έγινε την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019.

Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας είναι ένας αξιόλογος αγωνιστής της αριστεράς. Πάντα διαβασμένος στα δημοτικά συμβούλια, σεμνός, σοβαρός και με άποψη. Η αλήθεια να λέγεται και να γράφεται. Πέρα όμως από τα προσωπικά χαρακτηριστικά του, ο κ. Κούκουζας είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι που δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο δηλώνει και ο επίσης αξιόλογος Βασίλης Μπούρας που κατά κάποιον τρόπο είχε αναλάβει τον άτυπο ρόλο του ηγέτη της κίνησης αυτής, τουλάχιστον στα αρχικά της στάδια. Παράλληλα, τα περισσότερα από τα στελέχη της δημοτικής αυτής παράταξης δεν αρνούνται τη σχέση τους με το κυβερνών κόμμα.

Ουσιαστικά αρκετοί από τους παραπάνω αποτελούν τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι. Στο σχολείο ήμουν καλή στα μαθηματικά και οι φίλες μου πάντα με χαρακτήριζαν λογική.

Ε, λοιπόν τώρα έχω μπερδευτεί. Πήγε το ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στον Γιώργο Καραμέρο ή ο Γιώργος Καραμέρος στο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου;

Τίποτα από τα δύο. Αφήστε το.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, στηρίζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Υ.Γ: Συνεχίζω να πίνω ήσυχη τον καφέ μου στην «Συναστρία» και δεν σκοτίζομαι άλλο. Αλκυονίδες ημέρες είναι αυτές. Ας τις χαρούμε.

Άρτεμις

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ