Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΔήμος Αμαρουσίου: Να μην εμπλέκει ο κ. Νικολαράκος τον ΕΣΑΜ στον προσωπικό...

Δήμος Αμαρουσίου: Να μην εμπλέκει ο κ. Νικολαράκος τον ΕΣΑΜ στον προσωπικό προεκλογικό του αγώνα.



Διαβάζουμε από το thessi.gr

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς τρόπους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης κι ιδιαίτερα αυτές που λειτουργούν στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο.

-Η μείωση στα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες του Κέντρου,
– η αισθητική αναβάθμιση που έγινε πριν από τέσσερα χρόνια,
– η κατασκευή και τοποθέτηση των δυο πεζογεφυρών επί της Λ. Κηφισίας ,
– η συνδιοργάνωση,  σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο εκδηλώσεων όπως οι «Λευκές Νύχτες» κι αλλά πολιτιστικά και ψυχαγωγικά events,

είναι μερικές από τις ενέργειες αυτές.

Το μεγάλο «έλλειμμα» του εμπορικού μας κέντρου ήταν διαχρονικά η έλλειψη χωρών στάθμευσης. Και το πρόβλημα αυτό, το επιλύει η
σημερινή Διοίκηση του Δήμου, με την κατασκευή του υπογείου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης. Και το επιλύει χωρίς να επιβαρύνει τους δημότες ούτε ένα ευρώ.

Είναι ένα έργο πνοής, που για την κατασκευή του χρειάστηκαν πράγματι περισσότεροι μήνες από όσους αρχικά προβλεπόταν. Όμως η καθυστέρηση αυτή δεν αναιρεί ένα γεγονός: ότι το έργο αυτό θα το απολαμβάνουν οι επόμενες γενιές

Είναι ένα έργο που δίνει αξία στις επιχειρήσεις του Κέντρου, μεγαλύτερη αξία στις περιουσίες των ιδιοκτητών της περιοχής, ενώ ενισχύει και την «προίκα» του Δήμου μας.

Το έργο αυτό,  μαζί με τις παρεμβάσεις που αναφέρουμε παραπάνω, είναι η θετική συνεισφορά της σημερινής Δημοτικής Αρχής στην αξιέπαινη προσπάθεια των επιχειρηματιών του Κέντρου μας να διατηρήσουν «ζωντανές» τις επιχειρήσεις του , σε μια δύσκολη λόγω της κρίσης οικονομική και πολιτική συγκυρία.

Η κοινή αυτή προσπάθεια δεν μπορεί ούτε να υποβαθμίζεται ούτε να υποτιμάται από κανέναν. Ακόμη κι αν τρέφει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες.

Το ειρωνικό λοιπόν περιεχόμενο της απάντησης του κ. Νικολαράκου στην ανακοίνωση του Δήμου που αφορά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, δεν προσβάλλει το Δήμο και τη Δημοτική Αρχή.

Προσβάλλει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν για Πρόεδρο του ΕΣΑΜ, κι εκείνος «χρησιμοποιεί» την εμπιστοσύνη τους για να ικανοποιήσει την προσωπική του ματαιοδοξία.

Η ειρωνεία θα «επιστρέψει» στο πρόσωπο του κ. Νικολαράκου την ημέρα των εγκαινίων του υπογείου χώρου στάθμευσης και της νέας πλατείας στο χώρο του ΗΣΑΠ. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα τρέξει πρώτος για να φωτογραφηθεί δίπλα στους επενδυτές και το Δήμαρχο  Αμαρουσίου, τους οποίους σήμερα με ευκολία ειρωνεύεται κι απαξιώνει.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -