Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΓιάννης Νικολαράκος: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Εμπορικού Συλλόγου, να προστατεύει τα συμφέροντα...

Γιάννης Νικολαράκος: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Εμπορικού Συλλόγου, να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων.



διαβάζουμε στο marousi24.gr

Απάντηση στην απάντηση του δήμου σχετικά με το πάρκινγκ και τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης που έχουν δημιουργηθεί δίνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος:

Το τι έχει κάνει η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης, το γνωρίζει πολύ καλά, στο πετσί του, ο Μαρουσιώτης επιχειρηματίας. Δεν χρειάζονται και πολλά στοιχεία για να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας πως όλα όσα έχει πράξει, μάλλον δεν απέδωσαν όσο θα περίμενε κανείς για τα 13 χρόνια της θητείας του.

Όσο για τις «προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες» του κ. Νικολαράκου, που επικαλείται ο Δήμαρχος, προφανώς κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Και αυτό είναι προφανές, όταν αναφέρεται στις «Λευκές Νύχτες», ως «συνδιοργάνωση», με τον Δήμο. Οι «Λευκές Νύχτες», όπως γνωρίζουν όλοι οι έμποροι του κέντρου του Αμαρουσίου, ήταν πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και προσωπικά του κ. Νικολαράκου. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Εμπορικού Συλλόγου, να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων. Και αυτό ακριβώς πράξαμε καταγράφοντας την κατάσταση στην Πλατεία Ευτέρπης αλλά και την καθυστέρηση του έργου του Ιδιωτικού Πάρκινγκ, ενώ τονίσαμε τη σημαντικότητα του έργου για το κέντρο του Αμαρουσίου.

Όλες οι υπόλοιπες επισημάνσεις από τη μεριά του Δήμου, περί ειρωνείας και πολιτικής σκοπιμότητας, το μόνο που  καταφέρουν είναι να δυναμιτίζουν την κατάσταση και προφανώς να δημιουργούν ένα εύλογο ερώτημα. Ποιος στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες και ποιος σε τελική ανάλυση προσβάλλει τους ανθρώπους του Αμαρουσίου που βιώνουν καθημερινά τις δικές του επιλογές;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ