Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΓιάννης Νικολαράκος: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπαίζει τους Μαρουσιώτες, πουλώντας...

Γιάννης Νικολαράκος: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπαίζει τους Μαρουσιώτες, πουλώντας το χάρισμα του εκλεκτού»



Διαβάσαμε στο inmaroussi.gr

Με επιστολή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, εκφράζει την διαφωνία του με τα ξεπερασμένα κομματικά μαγειρέματα, ιδίως στις τοπικές κοινωνίες και τονίζει πως “Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να «εμπαίζει» τους Μαρουσιώτες , «πουλώντας» το χάρισμα του «εκλεκτού»”.

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα πριν από λίγες μέρες την ανακοίνωση της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία, το κόμμα αξιολόγησε βιογραφικά και κατέληξε στην επιλογή του κ. Αμπατζόγλου ως υποψηφίου για τον Δήμο Αμαρουσίου.

Οφείλω, λοιπόν, να διευκρινίσω και να γίνει γνωστό, ότι πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Αμαρουσίου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, μετά από πολύ σκέψη αλλά και παρότρυνση από φίλους και συνεργάτες με τους οποίους είχαμε το ίδιο όραμα.  Και αυτή μου την απόφαση την ενέτεινε η δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Α΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης».

Η ικανοποίησή μου ήταν διπλή.  Πρώτον, γιατί θεώρησα ότι η ΝΔ έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την ανανέωση και τη νέα εποχή και δεύτερον, διότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές απέκτησαν και επισήμως το «χρώμα» που τους αρμόζει. Το «ανεξάρτητο», το «πολυσυλλεκτικό», αυτό που αφήνει τον πολίτη να αποφασίσει με βάση το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου.

Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιάτο, σε συνάντηση που είχα με τον κ. Κακλαμάνη, τον άκουσα να ανακοινώνει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κ. Αμπατζόγλου.

Επειδή, λοιπόν, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

  • Με χαρά και σεβασμό περιμένω την αξιολόγηση των συμπολιτών μου και όχι του όποιου κομματικού γραφείου.
  • Με σοβαρότητα, χαμόγελο και ευπρέπεια – όπως άλλωστε με ξέρετε όλοι σας – θα συγκρουστώ στον εκλογικό αγώνα με όσα πιστεύω ότι είναι στραβά, γκρίζα ή ξεπερασμένα.
  • Σέβομαι το βιογραφικό του κάθε υποψηφίου, πόσο μάλλον του κ. Αμπατζόγλου, που είναι πλούσιο σε πραγματικά κορυφαίες – διορισμένες – θέσεις. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να «εμπαίζει» τους Μαρουσιώτες , «πουλώντας» το χάρισμα του «εκλεκτού».
  • Όσο κι αν στηρίζω την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη, διαφωνώ με τα ξεπερασμένα κομματικά μαγειρέματα, ιδίως στις τοπικές κοινωνίες, όπως άλλωστε πιστεύω και εκείνος, κρίνοντας από τις δηλώσεις του.

Εν κατακλείδι, διαπιστώνω ότι στην ίδια φιλοσοφία με μένα κινούνται και οι πολίτες του Αμαρουσίου οι οποίοι μου το αποδεικνύουν καθημερινά στις προσωπικές μου επαφές και συζητήσεις μου.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -