Τρίτη, 16 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑπο-ρίες, Από-καλύψειςΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ, Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ, Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ



Διαβάζω σε δελτίο τύπου της παράταξης του “ανεξάρτητου” κ.Αμπατζόγλου

‘Ο κ.Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι”

Κατανοώ την αγανάκτηση του “ανεξάρτητου” κ Αμπατζόγλου. Που ακούστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο στην πόλη μας? Πως παραβιάζεται η ανεξαρτησία των υποψηφίων ?Δεν παραδειγματίζεται από το παράδειγμα του “ανεξάρτητου”κ.Αμπατζόγλου?

Τι είπατε ? Ο κ. Αμπατζόγλου έχει το χρίσμα της Ν.Δημοκρατίας ? Όχι καλέ “ανεξάρτητος “είναι ο άνθρωπος. Μεϊμαράκης, Αυγενάκης και άλλοι επιφανείς δεξιοί τυχαία περάσαν από το Μαρούσι, είδαν φως και μπήκαν στις συγκεντρώσεις του κ.Αμπατζόγλου.

Και παρακάτω στο ίδιο δελτίο τύπου

“Οι πολίτες θα μπορέσουν …να αξιολογήσουν τα πρόσωπα,τα προγράμματα ,τα πεπραγμένα,…των υποψηφίων”

Αμήν να δω επιτελούς το πρόγραμμα του κ.Αμπατζογλου (αλλά και των άλλων υποψηφίων) και ας πεθάνω. Από τις 23/11/2018 που μας δήλωσε στην Αμαρυσία ότι τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του, κάθε πρωί ψάχνω να δω πρόγραμμα και πρόγραμμα δεν βλέπω. Περάσαν από τότε 92 μέρες μένουν πιο λίγες για τις εκλογές και τίποτα. Εκτός αν …”καταγράφει προβλήματα στις γειτονίες της πόλης”.Να προσέχει όμως στις επισκέψεις του μην χαθεί σε κάποια επίσκεψη του όπως διηγούνται οι παλαιότεροι για υποψήφιο Δήμαρχο του 1978 που τον ψάχνανε στο Ψαλίδι.

Ακολουθεί το απίθανο

“…..να επιλέξουν τον κατάλληλο Δήμαρχο που θα εγγυηθεί…ότι το έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρονιά δεν θα πάει χαμένο…”

Τώρα εξηγείται η καθυστέρηση στην παρουσίαση του προγράμματος του κ. Αμπατζογλου. Ψάχνει να βρει το …έργο του κ. Πατουλη. Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις (γιατί δεν υπάρχει ,είναι αόρατο)

Πέρα από αυτα. Εκείνη η δήλωση στην συνέντευξη στην Αμαρυσια ότι “..δεν έχτισα καρριέρα σε τηλεοπτικά στούντιο” για ποιον είναι αιχμή? Προφανώς δεν αναφέρεται σε επαγγελματίες των ΜΜΕ όποτε? μήπως φωτογραφίζει τον κ. Πατουλη? Έχω μπερδευτεί (όπως και ο κ. Αμπατζόγλου)από την μια ..γλύψιμο και από την άλλη αιχμές δεν πάνε.

Και το τελευταίο

Αν η επίθεση στον κ. Καραμερο σχετίζεται με το τελευταίο δημοσίευμα για δικαστικές εκκρεμότητες Αμπατζόγλου και Βραχνού,σε λάθος πόρτα απευθύνεται. Καλύτερα να αναζητήσει την…γυναίκα.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ