Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΤα ιταλικά σχέδια για την πρεμιέρα με Τουρκία

Τα ιταλικά σχέδια για την πρεμιέρα με Τουρκία



Η Εθνική Ιταλίας πραγματοποίησε σήμερα (9/6) την προτελευταία προπόνηση στο Κοβερτσιάνο, πριν από την αναχώρησή της για τη Ρώμη, όπου την Παρασκευή στο «Ολίμπικο», με παρτενέρ την Τουρκία θα ανοίξουν την αυλαία στα τελικά του EURO 2020.

Ύστερα από δύο ημέρες κατά τις οποίες δούλεψε ξεχωριστά από το υπόλοιπο γκρουπ λόγω μυϊκής κόπωσης, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι έβγαλε κανονικά ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του το απόγευμα κι έτσι, εκτός απροόπτου, μαζί με τους Μπονούτσι, Κιελίνι και Σπινατσόλα θα είναι η αμυντική τετράδα της «σκουάντρα ατζούρα» την Παρασκευή.

Όσο για τις υπόλοιπες γραμμές, ο ιταλικός Τύπος εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που δοκιμάστηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ρομπέρτο Μαντσίνι στη «φιλική» νίκη (4-0) επί της Τσεχίας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μπαρέλα, Ζορζίνιο και Λοκατέλι, λόγω μη διαθεσιμότητας του Βεράτι, καθώς ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να ανακάμπτει μετά τον τραυματισμό στο δεξί γόνατο, τον Μάιο, με στόχο να είναι έτοιμος για τον αγώνα της 16ης Ιουνίου με την Ελβετία.

Στην επιθετική γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μπεράρντι, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε, ενώ κάτω από τα δοκάρια ο Τζίτζι Ντοναρούμα παραμένει αμετακίνητος.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -