Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΣυνάντηση Δημάρχων Θ. Αμπατζόγλου & Η. Αποστολόπουλου με Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη...

Συνάντηση Δημάρχων Θ. Αμπατζόγλου & Η. Αποστολόπουλου με Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη – Δήμος Αμαρουσίου

 

Συνάντηση του Προέδρου του ΙΤΑ & Δημάρχου Παπάγου Χολαργού Ηλία και του Αντιπροέδρου του ΙΤΑ & Δημάρχου Αμαρουσίου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου ο Υπουργός Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε τη διοίκηση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου αντίστοιχα και τον Γεν. Δντη του ΙΤΑ Δημήτρη Σούφρα.

Οι κ. Αποστολόπουλος και Αμπατζόγλου παρουσίασαν στον κ. Βορίδη τη δράση του Ινστιτούτου που αποτελεί Επιστημονικό όργανο Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), διερευνώντας παράλληλα δυνατότητες συνεργασίας με το Υπουργείο όσο αφορά τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τη δυνατότητα παραγωγής μελετών για όλο το φάσμα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον συζητήθηκαν ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο εκλογικός νόμος,  η μείωση της γραφειοκρατίας, οι συναρμοδιότητες μεταξύ φορέων και ειδικότερα που αφορούν Δήμους  Παπάγου – Χολαργού και Αμαρουσίου.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -