ΑρχικήΤοπικά νέαΣτα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Στα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκηςκαι Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ  Τάσος Μαυρίδης επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 2021 τα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων που βρίσκονται στον Δήμο συνοδευόμενος από τον της Δευτεροβάθμιας κ. Γιάννη Μαρμαγκιόλη. Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το 1ο ΓΕΛ Πεύκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Γιώργο Σιούλα και το ΓΕΛ Λυκόβρυσης, στο οποίο είναι ο κ.Μαρμαγκιόλης.

Ο Δήμος έχει παραδώσει στα εξεταστικά κέντρα εμφιαλωμένο νερό και χυμούς για τους εξεταζόμενους, που αποτελούν χορηγία από το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ενώ η Σχολική Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για το ενδεχόμενο καύσωνα κατά εξέτασης. Επίσης έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση όλες τις αίθουσες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:«Επισκέφθηκα σήμερα μαζί τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Μαρμαγιόλη, τα δύο εξεταστικά κέντρα. πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις και έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ η Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για την περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για τη χορηγία και να ευχηθώ όλα να κυλήσουν ομαλά τις ημέρες των εξετάσεων».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -