Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΠαρέμεινε σε τροχιά Champions League η Γουέστ Χαμ

Παρέμεινε σε τροχιά Champions League η Γουέστ Χαμ



Δεν τα παρατά η Γουέστ Χαμ κι εξακολουθεί να δίνει μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης προνομιούχου θέσης στην Αγγλία.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της Premier League, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες κατάφερε με δύο γκολ (21΄, 29΄) του Αντόνιο να κάνει την ανατροπή και να φύγει νικήτρια με 2-1 ( 21΄, 29΄ Αντόνιο) από το «Ταρφ Μουρ» απέναντι στην Μπέρνλι (19΄ πεν. Γουντ). 

Έτσι, βρέθηκε βρέθηκε στο -3 από την Τσέλσι, η οποία εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι» για το τελευταίο «εισιτήριο» του Champions League της επόμενης περιόδου.

Αντίθετα, πολύ δύσκολη έγινε για τη Γουέστ Μπρομ η παραμονή. Αν και χρειάζονταν τη νίκη για να πλησιάσουν στο -8 από τη σωτηρία, οι «μπάγκις» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (62΄ Ντιάν – 45+2΄ Φάμπιο Σίλβα) με τη Γουλβς στο «Χόθορνς».

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις παραμένει προτελευταία στην κατάταξη, ωστόσο βρίσκεται πλέον 10 βαθμούς μακριά από τις θέσεις παραμονής στα «μεγάλα σαλόνια».

Με δεδομένο ότι απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος, οι ελπίδες της Άλμπιον για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Premier League καθίστανται μόνο μαθηματικές, ωστόσο σίγουρα η Γουέστ Μπρομ δεν κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια…

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ