Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΟμαλά ξεκίνησε η των Λυκείων Μαρούσι - Δήμος Αμαρουσίου

Ομαλά ξεκίνησε η λειτουργία των Λυκείων στο Μαρούσι – Δήμος Αμαρουσίου

 

Θ.Αμπατζόγλου «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα την ασφάλεια στην εκπαιδευτική κοινότητα»

Ομαλά τη Δευτέρα 12 Απριλίου η Λυκείων του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής β’ βάθμιας εκπαίδευσης  Μιχάλη Παπαδόπουλο για την όσο δυνατό καλύτερη υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία πάντα και με κύρια ευθύνη των Δντων των Σχολείων.

Σε αυτά περιλαμβάνεται η σχολαστική καθαριότητα και απολύμανση τόσο των τάξεων όσο και των κοινόχρηστων χώρων, η διάθεση αντισηπτικών, καθαριστικών, μασκών, μαντηλακίων αιθυλικής αλκοόλης και θερμομέτρων άμεσης ανίχνευσης θερμοκρασίας. Επίσης υπάρχει η πρόβλεψη καθαριστριών ανά σχολείο.

Υποστηρικτικά προς την εκπαιδευτική κοινότητα και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στην Πλατεία .

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για το θέμα αυτό δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου μεριμνά καθημερινά προκειμένου να λειτουργούν τα Σχολεία μας δίχως ελλείψεις και οι Σχολικές Επιτροπές μας στο πλευρό του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας».

Φωτογραφία αρχείου από συνάντηση εργασίας Θ. Αμπατζόγλου – Παπαδόπουλου

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -