Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΕπικαιρότηταΔωρεάνrapidtests μέσα από το αυτοκίνητο από τον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης το...

Δωρεάνrapidtests μέσα από το αυτοκίνητο από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 27/2

Ο Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον Εθνικό Δημόσιας Υγείας, προχωρά δεύτερη στη διενέργεια rapidtests μέσα από το αυτοκίνητο (drivethrough), δωρεάν για τους κατοίκους της πόλης μας, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 10.00 έως 15.00.Αυτή τη φορά ο τόπος που θα γίνουν τα tests θα είναι στα σύνορα δύο δημοτικών ενοτήτων Λυκόβρυσης και Πεύκης, στην οδό Ελευθερίου , ανάμεσα στις οδούς Ηλίου και Δάσους, στον χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων Ηλιακού Χωριού.
Κινητή μονάδα του θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες θα πρέπει προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο) και φυσικά φορώντας μάσκα. Η διάρκεια του testδεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά ανά άτομο.
Οδηγίες – Επισημάνσεις:
• Στα tests μπορούν να υποβληθούν και άνω των 10 ετών
• ΔΕΝ θα διενεργηθούν tests σε πεζούς
• Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ
• Να έχετε μαζί αστυνομική ταυτότητα
• Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος
• Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση
• Στο αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, εκτός αν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Εξασφαλίσαμε και πάλι τη διενέργεια rapidtests, δωρεάν για τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης σε προσβάσιμο χώρο και σε μια βολική ημέρα για τους περισσότερους στον Δήμο μας. Άλλωστε τον Δεκέμβριο είδαμε ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν, οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειονότητα τηρούν αυστηρά τα μέτρα, κάτι που αποτυπώνεται και στα επιδημιολογικά δεδομένα.
Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στο αίτημά μας. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να προσέλθουν ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που έχουμε, προκειμένου με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το τεστ».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -