Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Γκρέμισε» το... κάστρο της Τούμπας ο Αστέρας Τρίπολης

«Γκρέμισε» το… κάστρο της Τούμπας ο Αστέρας Τρίπολης



Στην πρώτη εφετινή του ήττα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα και δεύτερη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε, μετά από εκείνη που γνώρισε από την Κράσνονταρ στα play off του Champions League, υποιχρέωσε τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης.

Το «κάστρο» του «Δικεφάλου του Βορρά» έπεσε την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League από το γκολ του Γκόμες στο πρώτο ημίχρονο (27΄), με πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές.

Οι Θεσσαλονικείς παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και αλλαγές στη σύνθεση τους, ενόψει μάλιστα και του τελικού Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (22/05). Αυτό τους επηρέασε αγωνιστικά, καθώς είχαν ελάχιστες καλές στιγμές σε όλο το 90λεπτο και σαφώς θα πρέπει να προβληματιστούν με την εικόνα που έδειξαν πριν τον τελικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως ο ΠΑΟΚ ήταν «σκιά του καλού του εαυτού», χωρίς αγωνιστική ταυτότητα στο παιχνίδι του και με ελάχιστες λύσεις και καλές προσπάθειες. Μάλιστα στο δεύτερο μισό του αγώνα είχε μόλις μια καλή στιγμή στο 88’΄με κεφαλιά του Ουάρντα που πέρασε άουτ.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ