Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑσταμάτητη η Βραζιλία, «πέταξε» βαθμούς η Αργεντινή

Ασταμάτητη η Βραζιλία, «πέταξε» βαθμούς η Αργεντινή



Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/06) η Βραζιλία με το εκτός έδρας 2-0 επί της Παραγουάης. Την ίδια ώρα, η Αργετινή άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ματς με την Κολομβία (2-2).

Η Βραζιλία «τρέχει» με… σπασμένα φρένα προς το Κατάρ. Με το 2-0 επί της Παραγουάης έκανε το 6 στα 6 στην φάση των προκριματικών της ζώνης της Λατινικής Αμερικής και καμία ομάδα, τουλάχιστον, προς το παρόν δεν μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της «Σελεσάο» στο ματς με την Παραγουάη ήταν ο Νεϊμάρ. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις έδωσε την ασίστ στον Πακετά για το τελικό 2-0.

Στην Μπαρανκουίλα της Κολομβίας, η Αργεντινή απέτυχε να επικρατήσει των γηπεδούχων με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών. Βασικός σε όλο το ματς με την «Αλμπισελέστε» ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Η ομάδα του Σκαλόνι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο με τα γκολ των Ρομέρο και Παρέδες κι έδειχνε πως θα έκανε «περίπατο». Τελικά, όμως, ισοφαρίστηκε από τους «καφετέρος», με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 3η ισοπαλία της στα προκριματικά (έχει και 3 νίκες) και να μείνει στο -6 από την πρωτοπόρο Βραζιλία.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής:

Εκουαδόρ – Περού 1-2 (90+3′ Πλάτα – 63′ Κουέβα, 89′ Αντβίνκουλα)
Βενεζουέλα – Ουρουγουάη 0-0
Κολομβία – Αργεντινή 2-2 (51′ πεν. Μουριέλ, 90+4′ Μπόρχα –  3′ Ρομέρο, 8′ Παρέδες)
Παραγουάη – Βραζιλία 0-2 (4′ Νεϊμάρ, 90+3′ Πακετά)
Χιλή – Βολιβία 1-1 (69′ Πούλγκαρ – 81′ πεν. Μορένο)

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ