Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΑπογραφή 2021 – Παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή - Δήμος...

Απογραφή 2021 – Παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή – Δήμος Χαλανδρίου



Απογραφή 2021 – Παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή

Ο Δήμος Χαλανδρίου, υποστηρίζοντας το έργο της απογραφής 2021 που διεξάγει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)  ενημερώνει του δημότες/ σές του ότι η διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην Απογραφή είναι υποχρεωτική,  τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά και δεν διαβιβάζονται, ούτε κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Τα στοιχεία δε, που συλλέγονται δεν εμπίπτουν στην περιοχή των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Όσοι  πολίτες δεν  μπορέσουν,  για  οποιονδήποτε  λόγο,  να  αυτοαπογραφούν  ηλεκτρονικά,  θα απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό: 211 12 12 032 ή να απευθύνονται στο e-mail: [email protected].

Αγαπάμε το Χαλάνδρι – Απογραφόμαστε στην πόλη μας

Με ανοιχτή επιστολή του, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσος, κάλεσε τους Χαλανδραίους να απογραφούν, σημειώνοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να απογραφούν όλοι οι Χαλανδραίοι στον τόπο κατοικίας τους, γιατί ο αριθμός των κατοίκων κάθε δήμου καθορίζει το ύψος των πόρων που παίρνει από το κεντρικό κράτος, μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την απογραφή ΕΔΩ.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -