Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Madrid Open ο Τζόκοβιτς»

«Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Madrid Open ο Τζόκοβιτς»



Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Madrid Open, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή του Πάσχα (2/05), ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας.

Όπως μετέδωσε η έγκυρη «Marca» ο κοιρυφαίος τενίστας του κόσμου αποφάσισε την τελευταία στιγμή ν΄ αποσύρει τη συμμετοχή του από το δεύτερο Masters του 2021, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού που «κληρονόμησε» μετά τον εξαντλητικό ημιτελικό στο Serbia Open και την ήττα που γνώρισε από τον Ασλάν Καράτσεφ.

Είναι προφανές ότι ο Σέρβος θέλει να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του για να είναι 100% έτοιμος να διεκδικήσει το Roland Garros, που αποτελεί και το μεγάλο του στόχο στην χωμάτινη περίοδο.

Εφόσον επισημοποιηθεί η απουσία του «Νολε», τότε ο Ράφαελ Ναδάλ θα ανέβει στο νο 1 του ταμπλό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο νο 4, αποφεύγοντας κάποιο από τα φαβορί πριν τους ημιτελικούς.

To 2020 το Mutua Madrid Open δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το 2019 ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της διοργάνωσης.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -