Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΑνοιχτή συζήτηση για την ομαλή επανένταξη των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον διοργανώνουν...

Ανοιχτή συζήτηση για την ομαλή επανένταξη των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον διοργανώνουν Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και Ένωση Γονέων

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού ΔήμουΛυκόβρυσης-Πεύκης και η Γονέων Λυκόβρυσης-Πεύκης,συνδιοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με γονείς μαθητών της δευτεροβάθμιαςεκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς σχολείων πόλης μαςτην Παρασκευή, 16/04/2021 στις 18:00.
Στόχος τηςσυζήτησης είναι συμμετέχοντες μοιραστούν προβληματισμούς, ανησυχίες και καλές πρακτικέςγια την ομαλή επανένταξη των μαθητών στο σχολικό και τη μαθησιακήδιαδικασία, μετά την πολύμηνη απουσία τους. Συμμετέχουν με παρεμβάσεις:
• Δήμητρα Μακρή, Δρ. Ψυχολογίας, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου
Οικονομίας Β’/θμιας Εκπαίδευσης
• Δημήτρης Γαλάνης, Συστημικός ψυχοθεραπευτής Ε.Π.Α.Ψ.Υ., Κέντρο ΗμέραςΑμαρουσίου “FrancoBasaglia”, Διαγνωστική & Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί«ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ»
• Παναγιώτα Δερεδίνη, Ψυχιατρική Νοσηλεύτρια Οικογενειακή Θεραπεύτρια,Θεραπεύτρια Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών, Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου “FrancoBasaglia” Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/85924051407?pwd=MFAyWkpSVTAyOFROS3hrMDVSdkpFUT09
Meeting ID: 859 2405 1407
Passcode: 423636

ΑΦΙΣΕΤΑ

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -