Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΑκόμη 11 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ισπανίας

Ακόμη 11 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ισπανίας



Η ανησυχία που έχει προκαλέσει η εμφάνιση κρουσμάτων της Covid-19 στην Εθνική Ισπανίας, μετά τη θετικότητα των Σέρχιο Μπουσκέτς και Ντιέγκο Γιορέντ, οδήγησε στην απόφαση κλήσης άλλων 11 ποδοσφαιριστών.

Μια κανονική δεύτερη ομάδα δηλαδή, που θα προπονείται σε μια «φούσκα» για ν΄ αντιμετωπιστούν οποιεσδήποτε νέες περιπτώσεις κορωνοϊού μεταξύ των Ιβήρων.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι διεθνείς με τις Ελπίδες Άλβαρο Φερνάντεθ (Ουέσκα), Όσκαρ Μινγκέθα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Κουκουρέγια (Χετάφε), Μπράιαν Χιλ (Σεβίλη), Χουάν Μιράντα (Μπέτις), Γκονζάλο Βιγιάρ (Ρόμα), Άλεξ Πότσο (Έιμπαρ), Μπραχίμ Ντίας (Μίλαν), Μάρτιν Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Γέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ) και Χάβι Πουάδο (Εσπανιόλ).

Όλοι αυτοί έπαιξαν χθες το βράδυ εναντίον της Λιθουανίας, σε φιλικό αγώνα και νίκησαν με 4-0. Αυτή η ομάδα ενώνει τις άλλες έξι εφεδρείες που κλήθηκαν τη Δευτέρα από τον Λουίς Ενρίκε για να αντισταθμιστούν τυχόν απώλειες και είναι οι Ροντρίγκο Μορένο (Λιντς), Πάμπλο Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Κάρλος Σολέρ (Βαλένθια), Μπράις Μέντεθ (Θέλτα), Ραολύλ Αλμπιόλ (Βιγιαρεάλ) και Κέπα Αριθαμπαλάγκα (Τσέλσι).

Συνολικά 17 εφεδρικοί παίκτες, λοιπόν, θα μείνουν μακριά από την άλλη «φούσκα» υγείας που σχηματίζεται γύρω από την ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Ενρίκε μπορεί να κάνει αλλαγές στην αποστολή των 26 παικτών μέχρι τον πρώτο αγώνα της Ισπανίας, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας που θα έχει επιβεβαιωθεί από την UEFA.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ